Založ si blog

Level 1 : Complete

Prešiel už nejaký čas, čo som písal naposledy. Udialo sa už dosť vecí a tak som sa rozhodol, že si napíšem ďalšiu stránku do svojho on-line denníka.

V prvom rade, úspešne som zakončil prvý ročník na medine! Finally! Kedže letné skúškové bolo náročnejšie, než som čakal, nespravil som všetky skúšky. Anatómia šla rýchlo, no histológia ma potrápila. Paradoxne som si ju chcel odbiť ako prvú. Moja rada : nedávajte si ju ako prvú. Ak ju nespravíte, máte zo seba zlý pocit, a musíte sa učiť na ďalšiu skúšku s myšlienkou, že ani tá nemusí výjsť. Prečo som nešiel na druhý pokus? Pretože najbližší voľný termín bol až septembri.
Každopádne, všetko som spravil a pokračujem J

Aké mám pocity? Skvelé! Teším sa na nový rok, nové zážitky a možnosti, vedomosti taktiež. Vďaka Letnému športovému kurzu (predmet na našej fakulte) som spoznal nových ľudí v ročníku, na ktorých sa už teraz teším.
Život pokračuje J

Novo“semestrálne“ predsavzatia : )

10.03.2013

Už dlho som nič nepísal. Môj posledný článok bol dosť deprimujúci, keď sa nato spätne pozerám. Praha a celé prostredie nových ľudí a školy na mňa pôsobili zvláštne, neisto. Ale konečne sa mám celkom dobre. Aký bol zimný semester na medine v 1.ročníku z môjho pohľadu? Keď sa pozriem dozadu, musím povedať, že všetko ubehlo strašne rýchlo. Určite [...]

Ako sa informatici dostávajú na medicínu. . .

10.11.2012

Keď sme si kúpili doma 1.počítač, nejavil som oň nejaký veľký záujem. Postupom času som ale zistil, aké všelijaké veci tá mašina dokáže. Trávil som za ním veľa času, to je fakt. Chvalabohu sa zo mňa nestal „no-lifer“ závislý na počítači. Ako tak roky plynuli a prechádzal som ročníkmi na strednej, rozmýšľal som, kam nakoniec pôjdem na vysokú. Keďže s [...]

Matfyz vs. Medina alebo Najväčší omyl škatuľkovania ľudí

09.11.2012

Mnoho ľudí žije v tom, že výber VŠ technického zamerania „pochová“ študenta na intráku, za počítačom, s partiou divných, utiahnutých ľudí, ktorých životnými prioritami sú 2 veci: škola a internet. S ľuďmi, ktorí si neužívajú život mimo školy, večery trávia zavretí v izbe nad knihami, alebo počítačovými hrami. Jasné, že sa vie o ľuďoch, [...]

stíhačka F-16

ONLINE: Bývalí piloti: Ukrajina bude pre lietadlá F-16 najnebezpečnejším bojiskom

29.04.2024 06:25

Obloha nad Ukrajinou bude najnebezpečnejším miestom, kde lietadlá F-16 vo svojej histórii operovali, uviedli bývalí americkí piloti pre Business Insider.

rafah, stanový tábor, pásmo gazy

Palestínčania hlásia mŕtvych po izraelských úderoch v Rafahu a na severe Gazy

29.04.2024 06:11, aktualizované: 06:50

Izraelské útoky na domy v Rafahu a v Pásme Gazy zabili viacerých Palestínčanov a mnohých zranili, uvádzajú miestne zdroje.

pellegrini, vila na slavíne

Prezidentské bývanie sa hľadá desaťročia, Pellegrini dedí veľký hriech svojich predchodcov. Čo hovorí úrad a analytik?

29.04.2024 06:00

Bezpečnostný analytik aj Úrad na ochranu ústavných činiteľov uviedli, že vlastné bývanie je potrebné aj kvôli incidentom. Je otázne, či sa budúci prezident Peter Pellegrini bude touto dilemou zaoberať.

Ukrajina, Bohdana

Expert z Ukrajiny: Rozhodujeme sa, či zachránime mestá alebo vojakov

29.04.2024 06:00

Myšlienka predčasných rokovaní o mieri na Ukrajine nie je veľmi populárna, hoci stále viac ľudí v politickom vedení štátu aj vo verejnosti nad ňou uvažuje.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 4
Celková čítanosť: 16781x
Priemerná čítanosť článkov: 4195x

Autor blogu

Kategórie